Facebook poisti kirjoitukseni…

”Haluan lähettää suuret suruvalittelut näille raiskatuille naisille, sydämeni pohjasta❤?. Olen pahoillani, että maamme poliitikot ovat valinnoillaan edesauttaneet näiden raiskareiden/paperittomien ja rikollisten miesten maahamme tulossa. Olen pahoillani siitä että maassamme ette ole turvassa enää. Olen pahoillani, että oman maamme asiat ovat menneet tähän pisteeseen jossa oma kansamme ja eritoten sen naiset eivät enää ole turvassa. Äänestimme tietyt tyypit eduskuntaan ajamaan maamme asioita, pitämään meidän asioista huolta, ylläpitämään oikeudenmukaisuutta. Täytynee myöntää, että olo on vähintään petetty, loukattu ja tyrmistynyt tavasta miten nämä valtion virkamiehet aloittivatkin maamme tuhoamisen ja syytön kansamme pakotetaan tukemaan tätä touhua…en halua tukea tätä touhua. En halua rahoittaa tätä touhua. En halua olla pakotettu tähän tilanteeseen. En myöskään halua olla silmätikku tai haukuttu jos ilmoitan, etten halua tukea tätä asiaa.

Joo tiedän suomalaisetkin miehet saattavat syyllistyä tähän rikokseen, mutta nyt ei ole kyse heistä vaan ylimääräisistä raiskareista! TURVAPAIKANhakija miehistä, jotka hakevat turvaa meiltä, tulevat meidän elätettäviksemme, RAISKATEN ja häväisten meidän naisiamme??? Mitä vittua?!
Jotenka sanon, hävettää ettei maamme johto ole kiinnostunut turvallisuudestanne ja että jouduitte muukalaisen raiskaamiksi. On epäreilua, että teidän maksamillanne veromarkoilla edesautetaan näitä raiskareita ja otetaan lisää maahamme.
Anteeksi Suomen käytöksen puolesta.”